روش های کاشت مو به چه صورتی انجام می شود؟

روش های کاشت مو به چه صورتی انجام می شود؟

روش های کاشت مو به چه شکل است؟ریزش مو یکی از معضلاتی است که آقایان و خانم ها با آن مواجه می شوند. دلایل ریزش مو شامل موارد مختلفی است. یکی از عوامل ریزش مو که منجر به طاسی می شود، ژنتیک است. برخی از افراد ژن طاسی داشته و بدین جهت دچار ریزش مو می شوند. در حال حاضر تنها درمان قطعی برای ریزش مو و طاسی ژنتیکی، کاشت مو  است. کاشت مو روشی است که تاریخچه نسبتا بلندی دارد. شیوه های امروزی کاشت مو با اولین مدل های به کار رفته تفاوت زیادی دارد. در روش های امروزی، طبیعی بودن کاشت و کم تهاجمی بودن عمل آن همواره مدنظر قرار گرفته است.

با اینحال، شیوه هایی که امروزه برای کاشت مو  استفاده می شوند، همگی یکسان نیستند. در هر یک از روش های کاشت مو به اشکال مختلف انجام می شود. در ادامه به بررسی روش انجام کاشت مو در روش های مختلف می پردازیم.

 

تعریف کاشت مو

برای آن که به بررسی مراحل کاشت مو بپردازیم، ابتدا باید با تعریف کاشت مو آشنا شویم. کاشت مو به روش درمانی در جهت رفع طاسی گفته می شود. در این روش مو هایی از ناحیه سر و یا بدن که ریزش ندارند، به بخش هایی که دچار طاسی یا ریزش هستند انتقال داده خواهد شد. از روش کاشت مو تحت عنوان پیوند مو نیز یاد می شود.

پیشتر روش های کاشت مو بسیار محدود بود. در گذشته برای کاشت مو از ابزار جراحی در جهت روش هایی تهاجمی استفاده می شد. اما امروزه روش های کاشت مو بروزرسانی شده و گزینه های انتخاب برای کاشت بسیار متنوع است.

 

تعریف کاشت مو

 

روش های کاشت مو نواری به چه صورت انجام می شود؟

کاشت مو نواری، یکی از شیوه های رایج برای کاشت می باشد. در این روش به کمک ابزار جراحی، برشی را در بخش پشتی سر می زنند. این اقدام در جهت استخراج فولیکول یا گرافت های مو می باشد. پس از برش پوست ناحیه پشت سر، آن را در زیر میکروسکوپ قرار داده و فولیکول های مو را از آن استخراج می کنند.

 

لازم به ذکر است که کاشت مو  نواری نسبت به روش های کاشت مو امروزی، شیوه جراحی با تهاجم بالا محسوب می شود، چرا که در این شیوه نیاز به بخیه زدن وجود خواهد داشت. این روش همچنین عارضه های بیشتری در مقایسه با سایرین داشته و مدت زمان ریکاوری نیز بیشتر خواهد بود. اما در مقابل معایبی که این روش دارد، کیفیت گرافت هایی که از طریق برش پوست سر استخراج می شود، در مقایسه با دیگر روش ها بهتر است. به همین جهت است که متقاضیان با بررسی مزایا و معایب انواع روش ها را انتخاب می کنند.

 

کاشت مو از طریق استخراج واحد فولیکولی

یکی دیگر از روش های کاشت مو، کاشت از طریق استخراج واحد فولیکولی است. این روش در مقایسه با روش کاشت نواری، روشی کم تهاجمی است. در روش کاشت مو از طریق استخراج واحد فولیکولی، تنها نیاز به ایجاد سوراخ هایی بسیار کوچکی است. سوراخ های مورد نیاز، قطر کمتر از 1 میلیمتری دارند. این روش کاشت مو را به عنوان شیوه ای بدون جراحی عنوان می کنند.

کاشت مو از طریق استخراج واحد فولیکولی شامل چند روش مختلف است. در واقع تکنولوژی های نوین همواره درصدد بهبود و ارتقا این شیوه هستنند.

کاشت مو به شیوه استخراج واحد های فولیکولی از طریق شیوه های FIT،  SUT،  MicroFIT،  BHT و شیوه میکروگرافت انجام می گیرد. اگر قصد کاشت مو به از طریق استخراج واحد فولیکولی را دارید، باید ابتدا روشی مناسب متناسب با شرایط خود انتخاب کنید.

 

 جهت خرید ابزار جراحی کاشت مو کلیک کنید.

 

آیا کاشت مو برای همه ریزش ها مناسب است؟

امروزه کاشت مو روشی فراگیر براش انواع طاسی و ریزش می باشد. اما همه افراد کاندید خوبی برای انجام کاشت مو نیستند.

افراد با طاسی پراکنده که الگوی نامشخصی نیز دارد، از جمله گروه هایی هستند که برای کاشت مو مناسب نیستند. همچنین کسانی که ریزش موی سکه ای و یا به موجب بیماری زمینه ای درمان نشده دارند نیز کاندید های خوبی برای عمل کاشت مو نمی باشند.

 

فروشگاه آنلاین دیجی جراح

فروشگاه آنلاین دیجی جراح فرصتی شگفت انگیز برای خرید انواع تجهیزات پزشکی فراهم کرده است. امکان خرید کانولا ساکشن، گوشی پزشکی، رانژور جراحی، ابزار جراحی زنان و زایمان و سایر تجهیزات پزشکی همگی در دیجی جراح وجود دارد.

رسانه های همکار
استفاده از مطالب دیجی جراح پلاس برای مقاصد غیرتجاری با ذکر نام دیجی جراح پلاس و لینک به منبع بلامانع است. حقوق این سایت به شرکت امین تجارت آریان (فروشگاه آنلاین دیجی‌جراح) تعلق دارد.
محصول با موفقیت به سبد خرید اضافه شد.
×